top of page

Artist Talk Show 

En uppsjö av konstnärer, musiker och författare som delar med sig av sina motgångar och framgångar i det kreativa skapandet och i det personliga livet. 

Artist Talk Show startar alltid med en introduktion av gästen och följs upp med en storytelling. Showen mynnar ut i soffhäng där moderatorn och publiken har möjlighet att ställa frågor. 

 • Konstnär Mercedes Murat   -   Gyllene reflektioner

MercedesMuratAT.png

”För tusentals år sedan finner ett litet barn en skimrande sten i en bäck.”

Denna sten kommer att få en stor betydelse för mänskligheten och är grundmetallen som konstnären Mercedes Murat arbetar med 3000 år senare. Hon är en av få konstnärer i världen som arbetar i tekniken Verre Églomisé inom samtida konst. En unik och avancerad teknik där motivet målas spegelvänt på baksidan av glas. Ädla metaller såsom 24K guld, vitguld och platina poleras på glaset, vilket skapar gyllene spegel- och ljusreflektioner.

 

Konstnären Mercedes Murat tar er genom sin livsresa från det drömska Positano i Italien, där hon arbetade inom modebranschen, vilket ledde till svåra motgångar. Mitt i en utmattningsdepression sålde hon allt hon ägde och flyttade till Spanien, där hon slutligen fann sitt kall. Idag, är hon en framgångsrik och yrkesverksam konstnär med utställningar över hela världen. Med modern magisk realism i glasmålningarna förmedlar hon guldets mystik. 

En inspirationsföreläsning om personlig utveckling, genom kreativt skapande med ädelmetaller, som konstnärens viktigaste redskap. 

  • Fler föreläsningar listas inom kort.

Boka Artist Talk Show med Mercedes Murat till ert event

Berätta mer om vilka ni är som önskar en föreläsning så återkommer Artist Talk med mer information.

  • Facebook
  • Instagram

Tack vi återkommer inom kort!

bottom of page